ERC acusa Sánchez de lliurar “la seva pròpia guerra bruta” contra l’independentisme

La diputada Marta Rosique retreu al govern central infiltracions policials "fins i tot a costa de les dones"

Marta Rosique

La diputada d’ERC al Congrés Marta Rosique ha acusat l’actual govern d’Espanya de lliurar “la seva pròpia guerra bruta als Països Catalans” mitjançant l’espionatge i les infiltracions policials.

La representant republicana, en concret, ha retret a l’executiu de Pedro Sánchez la intenció d'”acabar amb la dissidència política a qualsevol preu, fins i tot a costa de les dones“, en referència a la recent revelació d’un cas d’infiltració en moviments socials catalans d’un agent policial que va mantenir relacions sentimentals amb activistes.

Rosique, que ha alertat el PSOE que si es normalitza aquesta pràctica ara la patiran quan el PP governi, ha dit al ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, que les infiltracions policials són “tan cutres” que “tard o d’hora els descobrirem”.

“Perquè un govern suposadament feminista com el seu no investiga ni sanciona fets com aquests?” i “Què té de feminista infiltrar policies aprofitant-se de les dones per obtenir informació que, a més, ni tan sols els incumbeix?”, ha preguntat la diputada al ministre.

Grande-Marlaska ha considerat “falsedats” les acusacions de “racisme institucional, persecució política i ideològica i d’infiltracions en associacions” formulades per Rosique, i ha afegit que “pot exercir els seus drets a Espanya és gràcies a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari