La Fiscalia denunciarà el Barça i Bartomeu pel ‘cas Negreira’

El Ministeri públic presentarà una denúncia per corrupció a l'esport contra el club i l'expresident

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

La Fiscalia denunciarà el Barça per corrupció continuada a l’esport pels pagaments a Negreira, segons ha avançat el diari El País. La querella per corrupció continuada contra el club blaugrana està pràcticament preparada als jutjats de Barcelona i es presentarà els pròxims dies. La denúncia serà pels pagaments del club a qui va ser el número dos dels àrbitres.

La denúncia assenyalarà el club blaugrana i l’expresident Josep Maria Bartomeu, juntament amb part dels membres de la seva junta directiva com a responsables del delicte.

Aquests són alguns aspectes que avança el diari, però encara s’han de tancar els detalls de la querella, que encara no s’ha presentat als jutjats i que abans ha de revisar l’equip del fiscal superior de Barcelona.

El president del Barça, Joan Laporta, no ha fet cap referència explícita a la denúncia que presentarà la Fiscalia des del Círculo Ecuestre, on aquest dimarts ha assistit a un acte. Sí que ha parlat, de manera genèrica, sobre el cas Negreira.

Laporta ha dit que estava prevista una roda de premsa per donar explicacions sobre l’assumpte, si bé s’ha traslladat a un altre dia per poder assistir, precisament, a l’acte del Círculo Ecuestre. Tot i això, ha insistit que “el Barça mai s’ha dedicat a comprar àrbitres ni a influir en tot això” i ha negat “rotundament” que el club hagi tingut mai aquesta intenció.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari