Desmantellen una plantació de marihuana en una nau a Sant Esteve Sesrovires

Els Mossos detenen quatre persones, una de les quals ingressa a presó, i intervenen 900 plantes

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana en una nau industrial de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) i han detingut quatre homes d’entre 20 i 29 anys. En l’operatiu, dut a terme a finals de febrer, es van intervenir gairebé 900 plantes de marihuana en avançat estat de floració.

Als detinguts se’ls investiga per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Tots ells van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la llibertat amb càrrecs per a tres dels arrestats i l’ingrés a presó per un d’ells, ja que es va comprovar que tenia una euroordre emesa per fets delictius comesos al seu territori.

La investigació es va iniciar al novembre, quan es va detectar que a la nau, sense activitat coneguda, hi havia moviment de persones i vehicles que hi portaven material. Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van estimar que el consum era molt superior al de l’activitat d’una empresa. Després de diverses setmanes, els agents van concloure que a l’interior de la nau hi havia una plantació de marihuana.

El 23 de febrer es va realitzar l’explotació de la investigació. A l’interior de la nau es va localitzar una complexa instal·lació de marihuana, dividida en dues estances i una zona específica on les persones investigades feien vida al seu interior, motiu pel qual es va aturar l’entrada i escorcoll. També es va detenir les quatre persones investigades per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Finalment, sota la tutela del jutjat en funcions de guàrdia es va dur a terme l’entrada i escorcoll l’endemà al matí. Va ser en aquest moment quan s’hi van localitzar gairebé 900 plantes de marihuana i es va desmantellar tota la instal·lació.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari