Com s’ha pres l’equip de ‘Zona Franca’ la caiguda d’audiència?

Amb ironia i bon humor. El programa Zona Franca ha patit una notable davallada d’audiència després que el seu presentador, Joel Díaz, hagi estat substituït per Danae Boronat. La nova etapa del programa es va estrenar amb 87.000 espectadors el dilluns 27 de febrer i el dimecres només el van veure 20.000 persones. L’endemà es va recuperar fins les 72.000. És evident que el sector independentista més fanàtic que estava encantat amb la salutació inicial que feia Díaz -“puta nit i bona Espanya”- està decebut i enfadat amb el canvi de presentador. N’és una bona prova que més de 700 persones que seguien el canal de Twitter del programa l’han abandonat aquesta setmana.

L’equip de Zona Franca, però, s’ha pres bé la caiguda d’audiència i ho ha manifestat en uns quants tuits. El dijous 2 de març, després de la garrotada de la caiguda d’audiència del dia anterior, la community manager del programa va penjar un missatge que començava així: “Bon dia! Si et vas perdre el Zona Franca d’ahir (que les audiències diuen que sí)…”. I per promocionar el programa d’aquell dijous en va fer un altre on anunciava la convidada i els col·laboradors que tindria dient: “Hi estan convocades Danae Boronat, la Mercabanda i el TATO (que ahir no ens va veure)”. Feien broma, doncs, amb què no els havia vist ni el TATO.

La community manager també va publicar un altre missatge amb un argument per justificar la fugida de part de l’audiència on va afirmar que Zona Franca és “el programa que ningú veu sencer però que tothom es menja a trossets per Internet”. L’humor de Zona Franca ha canviat. De moment, difondre odi sembla que donava més audiència.

(Visited 3.829 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari