Cinc intoxicats per drogues, dos d’ells crítics, a una sauna de l’Eixample

Han traslladat a les dues persones en estat més greu a l'Hospital Clínic i a l'Hospital de Sant Pau

Sauna (Pixabay)
Sauna (Pixabay).

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut un avís a les 6:43 hores per la intoxicació per drogues de cinc homes d’entre 30 i 50 anys, dos en estat crític, a una sauna de l’Eixample de Barcelona. Els fets s’han produït a un local situat al carrer de Casanova.

Han traslladat a les dues persones en estat crític a l’Hospital Clínic i a l’Hospital de Sant Pau. Els altres tres ferits han estat valorats com a menys greus.

Dos han estat evacuats a l’Hospital del Mar i un a l’Hospital Sagrat Cor. El SEM els ha atès aquesta emergència per “ingesta de substàncies tòxiques” amb sis ambulàncies, un equip de coordinació operativa i un de logística.

(Visited 193 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari