El PSC passeja els ministres per Catalunya

Les precampanyes són sempre un reguitzell d’actes, mítings i passejades on els polítics que s’hi presenten s’intenten lluir per a preparar la seva gent de cara a l’esprint final. En el cas dels partits d’àmbit estatal, a més, s’acostuma a comptar amb el reforç de líders d’altres punts d’Espanya o de membres de la direcció del partit o, si és el cas, del govern espanyol. Però en aquesta precampanya per a les municipals, el PSC està emportant-se la palma.

Els socialistes catalans estan impulsant un autèntic desembarcament de ministres de l’executiu de Pedro Sánchez a Catalunya. Cada setmana, un o dos membres del Consell de Ministres es passa per algun punt de Catalunya per a donar suport a algun candidat municipal del partit. De vegades, barregen en la mateixa visita actes de la seva agenda institucional amb els actes del partit. En altres, només visiten Catalunya per a assistir a l’acte del PSC en qüestió. Antigament, aquest paper l’assumien sobretot els ministres catalans, que aprofitaven la seva doble condició per a la precampanya.

Però ara, a més de Miquel Iceta i Raquel Sánchez, es passegen de la mà del PSC altres ministres com Diana Morant, José Manuel Albares, Félix Bolaños, Luís Planas o Isabel Rodríguez. Fonts del PSC asseguren que, si poden, l’agenda de ministres fins i tot s’intensificarà.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari