Reobert el cas del cop de porra policial a Josep Costa

L'exvicepresident del Parlament, citat per declarar com a perjudicat el 10 de març

Josep Costa

El Jutjat d’Instrucció número 29 de Barcelona ha decidit reobrir la investigació sobre el cop de porra que l’exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa va denunciar que va rebre el passat 19 de gener, durant la protesta contra la celebració a Barcelona de la cimera francoespanyola.

La interlocutòria preveu que Costa declari com a perjudicat el pròxim 10 de març a les 13 hores i li reclama que, a partir d’un reconeixement forense, porti un document mèdic que acrediti lesions.

En un primer terme, la justícia va sobreseure la denúncia pels delictes de lesions, contra la integritat moral i contra l’exercici de drets cívics presentada per Costa perquè no va apreciar “motius lògics suficients” per atribuir els fets a cap persona determinada.

L’exvicepresident del Parlament, en concret, va denunciar que un agent de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos d’Esquadra va agredir-lo gratuïtament colpejant-lo a la mà amb una porra extensible després que la protesta tingués lloc la plaça de Josep Puig i Cadafalch sense incidents violents.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari