El rei, Sánchez i Aragonès coincideixen en la inauguració del Mobile World Congress

Colau no ha participat en la recepció al monarca però s'han saludat a l'estand de MWCapital

El rei Felip VI, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez; el president de la Generalitat, Pere Aragonès; i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, han tornat a coincidir aquest dilluns en la inauguració oficial del Mobile World Congres (MWC), al recinte de Gran Via.

Aragonès ha arribat a les instal·lacions de Fira al voltant de les nou del matí -on ha estat rebut per alguns consellers com Roger Torrent, Laura Vilagrà, i Josep González Cambray– i han entrat dins del pavelló firal sense esperar a Pedro Sánchez i Felip VI. Tampoc ha participat l’alcaldessa, Ada Colau, que li ha donat la mà al monarca a l’estand de MWCapital. Un cop el rei ha arribat al recinte firal, totes les autoritats han participat en un acte inaugural privat a l’interior del pavelló 6.

En la recepció al monarca a Fira de Barcelona de primera hora, també hi eren la vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño; el conseller delegat del Global System for Mobile Communications (GSMA) John Hoffman; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; l’alcaldessa de l’Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i el cap de l’oposició i primer secretari del PSC, Salvador Illa.

(Visited 112 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari