Sánchez referma el suport a Zelenski i li promet més tancs en el segon viatge a Ucraïna

El president espanyol planteja enviar quatre tancs Leopard, a més dels sis ja confirmats

Sánchez i Zelenski

El president espanyol, Pedro Sánchez, s’ha compromès aquest dijous amb el president ucraïnès, Vladimir Zelenski, a enviar “en les pròximes setmanes i mesos” a Ucraïna deu tancs ‘Leopard’, quatre més dels previstos.

En la seva visita a Kíiv en motiu del primer aniversari de l’inici de la guerra, Sánchez també ha promès al president ucraïnès que provarà d’aprofitar la presidència de torn de la Unió Europea de la segona meitat del 2023 per accelerar la integració d’Ucraïna a la Unió.

Zelenski, per la seva banda, ha agraït a l’Estat el suport en munició, vehicles de combat i entrenament, així com el tractament de soldats ferits en combat, i ha apuntat que no sent pressió per fer concessions a Rússia en el marc d’una hipotètica negociació.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari