Mas diu que Pujol es va equivocar amb la confessió

L'expresident lamenta el "cost polític" d'un afer que limita a un "problema familiar"

Artur Mas i Jordi Pujol

Foto: ACN, Mariona Puig

L’expresident de la Generalitat i exlíder de Convergència Artur Mas ha considerat, en una entrevista a El Periódico, que el seu antecessor en els dos càrrecs, Jordi Pujol, es va equivocar confessant el 2014 que havia amagat al Hisenda diners que tenia a l’estranger.

Mas ha lamentat que “va assumir un cost polític que ha transcendit més enllà de la seva persona” per quelcom que ell redueix a “un problema que hi havia a nivell familiar i que la família va regularitzar amb Hisenda”.

D’altra banda, l’exlíder nacionalista ha afegit que desitja que la imatge pública de Pujol pugui “tornar a la plena normalitat”, però que creu que “difícilment” ho aconseguirà.

Sobre el judici del cas Pujol, ha indicat que “difícilment es podrà demostrar que ell tingués un paper actiu en aquest tema”, i que s’enriquís personalment, abans d’establir una comparació amb el rei emèrit d’Espanya, Joan Carles I, del qual ha dit que “movia en seu nom i el de la seva família desenes de milions”.

Pel que fa al cas Palau, en el qual la justícia va acreditar el finançament irregular de Convergència, Mas ha dit que no va ser així, i que només “es van creure la versió de Millet i Montull” i d’empreses “a les quals van amenaçar amb la presó”.

(Visited 156 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari