Albiach: “Amb el govern de la Generalitat tenim només un pacte de pressupostos”

Els comuns afirmen que aturaran els macroprojectes que ERC ha pactat amb el PSC perquè són "un model caduc"

Pere Aragonès amb Jéssica Albiach

La presidenta del grup d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach, afirma que “amb el govern de la Generalitat tenim només un pacte de pressupostos”, i que “negociarem tots els aspectes que nosaltres valorem, llei a llei”. D’aquesta manera, la dirigent dels comuns ha recordat que el seu suport als comptes de l’executiu de Pere Aragonès no són un xec en blanc per al que queda de legislatura.

Jéssica Albiach també ha defensat que treballaran per aturar els macroprojectes contemplats en les negociacions entre ERC i PSC, i que han estat moneda de canvi perquè els socialistes votin els pressupostos. En declaracions a Els matins de TV3Albiach ha dit que “estic tranquil·la. Aquests macroprojectes els aturarem on calgui”, per a la presidenta dels comuns a la cambra catalana, l’ampliació de l’aeroport del Prat, la prolongació del Quart Cinturó i el Hard Rock “formen part d’un model de país que està obsolet i caduc i que va en contra del que ens diu la UE”.

En aquest sentit, Albiach ha dit que “el document annex als pressupostos no deixa de ser una declaració d’intencions”, i que “la notícia més important per a Catalunya és que, per fi, tindrem pressupostos per l’any 2023”. Per a Albiahc el més rellevant és que “tenim la paraula del president Aragonès que es compliran tots els acords que tenim a nivell pressupostari”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari