El Govern convida Junts a sumar-se a l’acord de pressupostos

L'executiu català convoca un Consell extraordinari per aprovar els comptes

    La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà

    Foto: Govern de la Generalitat

    La consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha valorat positivament l’acord assolit amb el PSC sobre els pressupostos per al 2023 i ha convidat Junts a sumar-se al pacte. En una roda de premsa des de Palau, la consellera ha afirmat que “estem davant d’uns pressupostos de país” i ha assenyalat que el Govern “espera sumar Junts per Catalunya a l’acord”.

    Vilagrà ha defensat que, malgrat el pacte pressupostari amb els socialistes, la majoria independentista del 52% continua vigent, i ha considerat que “seria bo per al país i per a l’independentisme” que Junts se sumés a l’acord. La consellera ha destacat les “diferències enormes” que hi ha entre ERC i el PSC, i ha admès que les negociacions han sigut “llargues i complexes” i que no “ha sigut fàcil” arribar a un acord.

    “És d’ampli consens que aquest país necessitava uns pressupostos”, ha manifestat Vilagrà, que ha anunciat que el Govern ha convocat per demà dijous un Consell Executiu extraordinari per aprovar els comptes catalans i començar així la seva tramitació parlamentària.

    (Visited 38 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari