“L’Aragonès, de quina mútua és?”

La líder de Junts, Laura Borràs, s'acosta a parlar amb les infermeres que es manifesten

Dimarts, les infermeres catalanes van protestar davant del Parlament de Catalunya. Un dels càntics que més van reiterar va ser el de “l’Aragonès, de quina mútua és?”. Tot i la insistència, el president Pere Aragonès no va sortir en cap moment a respondre la qüestió, i desconeixem de quina mútua és, si és que n’és d’alguna.

Qui si que va respondre va ser la presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, qui, en sentir els càntics de les infermeres, no va poder resistir la temptació d’atansar-s’hi. Així, mentre parlava amb elles, d’altres companyes van modificar la rima del càntic: “Borràs, a quina mútua vas?”. Ràpidament, la presidenta de Junts, va respondre: “Jo, a cap!”.

Borràs té el costum d’atansar-se a les protestes, quan la majoria de polítics en fugen. L’endemà ho va tornar a fer i aquest cop els sanitaris la van rebre amb una sonora xiulada. És el que té anar a l’era, que agafes pols.

El personal sanitari de Catalunya està de protestes aquests dies, ahir i abans-d’ahir va fer vaga, i si el Govern no ho arregla, allargaran les protestes. Demanen, entre altres qüestions, limitar la sobrecàrrega de feina i augmentar significativament els sous.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides