El director de TV3 anuncia que s’ha acabat el “puta nit i bona Espanya” de ‘Zona Franca’

Sigfrid Gras afirma que la forma insultant amb què ha començat els seus primers 56 programes “ja ha fet el seu recorregut” i adverteix que “aquestes coses no es poden repetir”

El director de TV3, Sigfrid Gras, a la comissió de control de la CCMA del Parlament, aquest divendres 27 de gener

L’expressió “puta nit i bona Espanya” amb què han començat els 56 programes que el late night show de TV3 Zona Franca des de la seva estrena, el 18 d’octubre, no es repetirà el proper dilluns. Ho ha anunciat el director de TV3, Sigfrid Gras, en unes declaracions a RAC1, aquest matí, en les quals ha afirmat que la forma com Joel Díaz començava Zona Franca cada nit “ja ha fet el seu recorregut”.

Gras també ha explicat que la propera setmana hi haurà canvis al programa, coincidint amb l’acomiadament d’un dels seus col·laboradors habituals, Manel Vidal. Vidal va identificar el PSC amb una esvàstica nazi al Zona Franca del passat dimarts i el director de TV3 ha afirmat, en la compareixença que ha fet avui a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al Parlament de Catalunya, que “va faltar al respecte a una part important de la nostra població”. A preguntes de la diputada de Ciutadans Anna Grau, Sigfrid Gras ha puntualitzat que la decisió d’acomiadar Vidal va ser presa d’acord amb Atomic Beat Media, l’empresa que produeix el programa. I ha acabat aquesta intervenció al Parlament amb una advertència als responsables de Zona Franca: “Saben què som TV3 i que si volen continuar, aquestes coses no es poden repetir”.

L’anunci del cessament de Manel Vidal ha provocat una certa convulsió en el sector del moviment independentista que li donava suport. La diputada de la CUP Eulàlia Reguant va difondre el vídeo de la secció de Manel Vidal acompanyada d’aquest text: “Sembla que TV3 no vol que veiem aquest vídeo. Doncs el compartirem. Tot el suport a @massanagranaire (Manel Vidal”. També l’ha distribuït el perfil d’octuvre, d’Albano Dante Fachín, entre d’altres.

TV3 ha retirat el programa sencer del seu portal web.

(Visited 1.521 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “El director de TV3 anuncia que s’ha acabat el “puta nit i bona Espanya” de ‘Zona Franca’”

  1. On era aquest diari per queixar-se de que es tractava de nazis els catalans per voler votar? no per voler exterminar una raça en camps de concentració, no, per voler VOTAR. On era aquest panflet per queixar-se i dir que això no es podia tornar a repetir? Dir que se us veu el llautó és quedar-se més curt que una cua de conill. Salut!

    Respon

Feu un comentari