La Sindicatura de Comptes detecta irregularitats a Parcs i Jardins de Barcelona i al CTTI

L'òrgan fiscalitzador assenyala casos de "fraccionament indegut" de contractes

Treballadors de Parcs i Jardins de Barcelona

Foto: Ajuntament de Barcelona

La Sindicatura de Comptes ha publicat dos informes que detecten “fraccionament indegut” de contractes al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i a Parcs i Jardins de Barcelona. Concretament, segons ha avançat l’ACN, les irregularitats detectades fan referència a l’exercici del 2019, en el cas del CTTI, i al del 2018, pel que fa a Parcs i Jardins, i afecten alguns contractes menors.

En l’informe sobre el CTTI, l’òrgan fiscalitzador assenyala que es van contractar “els mateixos serveis o subministraments amb els mateixos proveïdors i objectes contractuals de manera recurrent”. A més, afirma que en alguns contractes revisats “s’ha incomplert la prohibició de subscriure contractes menors amb un mateix proveïdor que individualment o conjuntament superessin els valors màxims autoritzats per a aquests tipus de contractes”.

Pel que fa a Parcs i Jardins, la Sindicatura de Comptes assenyala que l’Institut municipal no va publicar la informació relativa als contractes menors, contràriament al que estableix la normativa, i que “no disposava d’una estructura adequada per gestionar, controlar i realitzar actuacions d’inspecció de les concessions de l’ús privatiu de domini públic dels parcs i jardins municipals, ni tampoc disposava d’un reglament o document per a l’establiment dels cànons, els quals no s’han actualitzat al llarg dels anys”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.