Detingut un home de 74 anys per l’enviament de cartes amb material explosiu

Fonts policials apunten que és un jubilat de Miranda de Ebro que actuava en solitari

Ambaixada dels EUA a Espanya

La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres a Miranda de Ebro (Burgos) un home jubilat de 74 anys com a presumpte autor de l’enviament de cartes amb material explosiu, a partir del passat mes de novembre, a Pedro Sánchez, entre altres destinataris, segons fonts policials citades per Europa Press.

Els agents han iniciat l’escorcoll del domicili del detingut, de qui fonts policials diuen que actuava en solitari, i la previsió és que divendres passi a disposició judicial. L’Audiència Nacional, precisament, va acordar aquest 3 de gener l’obertura d’una nova línia d’investigació de caràcter tecnològic.

A més del president del govern d’Espanya, van rebre cartes de característiques similars les ambaixades d’Ucraïna i dels Estats Units a Espanya, la base aèria de l’Exèrcit espanyol a Torrejón de Ardoz, el Ministeri de Defensa i l’empresa armamentística Instalaza. Un vigilant de seguretat de l’ambaixada ucraïnesa va resultar ferit per l’explosió d’un dels artefactes.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari