Quant cobrarà Pablo Iglesias com a tertulià de TV3?

Iglesias amb Rufián

L’exvicepresident del govern d’Espanya i exlíder de Podemos Pablo Iglesias cobrarà un “import estimat” d’11.500 euros aquesta temporada gràcies a la seva col·laboració com a tertulià d’Els Matins de TV3, segons les dades que publica el cercador de contractes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Iglesias supera els emoluments d’Estefanía Molina, també politòloga i tertuliana del mateix programa (5.750 euros), i de l’expresidenta de l’ANC Elisenda Paluzie (3.125 euros), del director de Vilaweb Vicent Partal (3.125 euros) i de l’historiador Joan B. Culla (5.750 euros), per posar alguns exemples facilitats pel mateix cercador, corresponents al darrer quadrimestre del 2022.

De fet, el d’Iglesias és l’import més elevat relacionat amb un tertulià d’Els Matins que mostra el cercador posterior al 2016. Aquell any, dos periodistes van rebre quantitats estimades superiors: el director d’El Nacional José Antich (15.000 euros) i la periodista del mateix digital Marta Lasalas (12.500 euros).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.