Duel de marxes lentes de taxis i d’empreses de VTC a Barcelona

Els taxistes demanen limitacions pels VTC i aquests denuncien la manca d'una legislació específica

Manifestació de taxistes a Barcelona

Els sindicats majoritaris del sector del taxi, Elit Taxi i STAC, fan una marxa lenta pels carrers de Barcelona aquest dimarts per a protestar contra les empreses de vehicles de transport de passatgers amb conductor (VTC) Free Now, Uber i Bolt. Els taxistes demanen que l’executiu català limiti les condicions del servei d’aquestes plataformes . Per seva part, les empreses de VTC també estan protagonitzant una protesta per la ciutat denunciant que aquests professionals es troben en un buit legal al no tenir un decret específic.

La marxa lenta dels taxis i la marxa lenta dels VTC han provocat problemes de trànsit al centre de la ciutat. Els taxistes han sortit a dos quarts de deu del matí de la plaça d’Espanya per a arribar al Parlament de Catalunya. I els professionals dels VTC han sortit de l’aeroport de Barcelona per a anar fins a la seu del Servei Territorial de Transports i al Departament de Territori de la Generalitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.