Investiguen una agressió sexual a la platja del Somorrostro de Barcelona

L'autor dels fets també hauria robat les pertinences a la víctima, una dona major d'edat

Platja del Somorrostro de Barcelona

Foto: Google Maps/Joan Rovira

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta agressió sexual a una dona que s’hauria produït aquesta matinada a la platja del Somorrostro de Barcelona. Segons ha informat Efe, la Guàrdia Urbana ha rebut l’avís al voltant de les sis del matí.

La víctima, major d’edat, ha sigut traslladada a un centre hospitalari un cop han arribat els agents de la Guàrdia Urbana, que han obert les primeres diligències. A més d’agredir-la sexualment, l’autor dels fets hauria robat les seves pertinences a la dona.

La policia catalana ha obert una investigació per identificar el presumpte autor dels fets i procedir a la seva detenció.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari