El PDECat rebutja ocupar un “lloc simbòlic” en la llista de Trias

El portaveu del partit hereu de Convergència defensa que "no som menys que ningú"

  El secretari general adjunt del PDECat, Marc Solsona

  Foto: @Pdemocratacat

  El secretari general adjunt del PDECat, Marc Solsona, ha reclamat a l’alcaldable de Barcelona i exbatlle de la ciutat, Xavier Trias, un tracte “entre iguals” de cara a les pròximes eleccions municipals, i ha assegurat que el partit hereu de Convergència no està disposat a ocupar un lloc simbòlic” en la llista de Trias.

  “Reclamem respecte. Aportem una tradició política que fa possible tenir drets electorals. Som un actor més, no som menys que ningú per haver de renunciar a només estar en un lloc simbòlic“, ha advertit Solsona en una roda de premsa. Malgrat no disposar de representació al Parlament, el portaveu de la formació ha reivindicat que “el PDECat és un partit viu, que és protagonista”.

  Precisament, la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha assegurat recentment que la formació hereva de Convergència “és un partit que no existeix” que “fa temps que va desaparèixer”, i que una mostra d’això és que no va aconseguir representació en les últimes eleccions autonòmiques. Amb relació a Junts, Solsona ha explicat que per ara, no tenen “cap proposta sobre la taula” per concórrer amb la formació a Barcelona, i ha fixat el 30 de gener o la primera setmana de febrer per “tancar la fórmula”.

  A la resta de Catalunya, el PDECat utilitzarà com a paraigua la plataforma Ara Pacte Local, en la qual es troben formacions com el Partit Nacionalista de CatalunyaCentrem. De moment, ha explicat Solsona, s’han obtingut 170 candidatures municipals, però l’objectiu és arribar a les 300 llistes.

  (Visited 81 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari