Els ajuntaments del Penedès Marítim demanen augmentar les bonificacions dels peatges de la C-32

Amb la pujada de l'IPC es disminueix la bonificació fins al 62%

Peatges a la C-32 (Ajuntament de Cubelles)
Peatges a la C-32 (Ajuntament de Cubelles).

Els ajuntaments de Calafell, Cunit i Cubelles han reclamat al Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya que augmenti les bonificacions dels peatges de la C-32 per la pujada d’un 7’3% del començament del 2023. El peatge troncal de Cunit-Cubelles ha pujat fins als 4’65 € per viatge i el de la sortida lateral de Cunit-Cubelles fins als 2’49 € per viatge.

Els ajuntaments han demanat que les bonificacions augmentin del 70% fins al 80% per evitar que els ciutadans paguin més peatge que en el 2022. Amb la pujada de l’IPC es disminueix la bonificació fins al 62% i la població en surt perdent.

Els consistoris han reclamat que la bonificació s’augmenti un 10% com es preveu fer-ho al peatge de Vallcarca, que pujarà del 40% fins al 50%.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari