Com reacciona un exdiputat de Junts a la baixa del CxRep sol·licitada pel president de Donec Perficiam?

Pep Fort, de Donec Perficiam, amb el seu vot de l'1-O

Foto: twitter.com/pepfort

La darrera sotragada del Consell per la República ha estat l’anunci de la sol·licitud de la baixa com a inscrit de Pep Fort, president de Donec Perficiam, una escissió dura de l’ANC.

No només pel fet d’abandonar, sinó també pels motius, ja que ha relacionat aquesta decisió amb la manca de resposta per part del CxRep a la seva petició d’informació sobre els pressupostos i les despeses d’aquesta entitat privada promoguda per Carles Puigdemont des de Bèlgica.

A més d’assenyalar una manca de transparència, Fort ha resumit la tasca del CxRep en “una col·lecció de segells, un concurs de cartells, una manifestació a Perpinyà i poca cosa més”. També ha descrit aquesta entitat com un annexe de Junts pel “seu suport incondicional al candidat Xavier Trias”.

Després d’afegir que “gestionaré via interna la baixa”, ha rebut una resposta de l’exdiputat de Junts Pep Puig Boix, el qual va substituir a la cambra catalana l’exconseller Josep Rull quan aquest va ser elegit diputat del Congrés. “Vas per mal camí, Pep Fort”, li ha respost a Twitter Puig, un missatge que Fort ha replicat demanant-li: “Il·lumina’m”. Però no ha rebut resposta.

Aquesta reacció contrasta amb el silenci del CxRep i de la figura directament interpel·lada en el mateix enfilall de missatges, Toni Comín. L’exconseller i eurodiputat de Junts, que és vicepresident del CxRep, no ha publicat res a Twitter des del 27 de desembre, de fet. L’activitat del CxRep a la mateixa xarxa social aquest 2023 es limita, de moment, a promocionar el compte de Telegram.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.