Els Mossos investiguen el vídeo sexual d’una menor a la discoteca Waka Sabadell

La família de la jove ha interposat una denúncia per agressió sexual i reclama que s'aturi la difusió de les imatges

    La discoteca Waka Sabadell

    Els Mossos d’Esquadra investiguen un vídeo de caràcter sexual en el qual apareix una noia de 16 anys fent una fel·lació a un jove en la pista de ball de la discoteca Waka de Sabadell (Vallès Occidental). Segons ha avançat Europa Press, la mare de la noia ha interposat aquest dilluns una denúncia per agressió sexual arran de la difusió del vídeo de la menor per les xarxes socials, fet que podria constituir un delicte contra la intimitat i la integritat sexual de la jove.

    En declaracions a TV3, la mare de la menor ha afirmat que la seva filla “no recorda res” i que no estava “conscient” en el moment dels fets, motius pels quals els progenitors sospiten que la noia es trobava sota els efectes d’alguna droga. La família ha exigit que es deixi de compartir el vídeo a les xarxes socials i ha reiterat que es tracta d’una agressió sexual.

    Així doncs, els Mossos investiguen si es tracta d’una agressió sexual i també qui va captar les imatges i qui les ha compartit, ja que la difusió del vídeo atempta contra la indemnitat sexual de la menor. La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha fet una crida “a no compartir el vídeo” i ha recordat que “l’impacte psicològic sobre les persones afectades pot ser devastador” i que “la gravació i la difusió d’imatges sense consentiment són delictes, com també ho és compartir-les”.

    (Visited 154 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari