Amb quin futbolista s’ha barallat Gabriel Rufián?

Gabriel Rufián
Gabriel Rufián

Amb el porter del Vila-real, Pepe Reina. Després del revés del Constitucional, el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, escrivia a Twitter: “El Tribunal Constitucional decideix paralitzar un ple del Senat que no li agrada, donar una Champions més al Reial Madrid, fer president del Congrés Pepe Reina i qualificar els sobresous del PP com a propina”.

La resposta del futbolista no s’ha fet esperar: “Tranquil, Gabriel, estaré únicament 18 mesos”, en referència a la promesa feta en el seu dia per Rufián de mantenir-se en el càrrec durant aquest període, a l’espera de la independència. “Heu d’anar pensant un altre pla, de moment ‘el cop’ no està sortint com preveieu. Molta sort!”, reblava l’esportista.

La picabaralla no ha quedat aquí, aquest dimarts Rufián ha parlat sobre la polèmica en una roda de premsa: “Pepe Reina, que gran!”. “Cambrer, una de braves!”, ha pronunciat a continuació per fer referència a la celebració que va fer el porter al Mundial de Futbol de 2010. “Podria ser un gran candidat de Vox”, ha conclòs.

(Visited 249 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari