Intercepten a Juneda una furgoneta amb 19 immigrants procedents d’Àustria

Els Mossos detenen els dos conductors mentre que els ocupants d'origen pakistanès haurien pagat per arribar a Espanya

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han interceptat aquest dijous a l’autopista AP-2 a Juneda (Lleida) una furgoneta amb 19 immigrants d’origen pakistanès que venien d’Àustria. La policia catalana ha detingut els dos conductors del vehicle i ha traslladat els 19 ocupants del vehicle fins a la comissaria de Lleida.

La unitat de Barcelona dels Mossos d’Esquadra especialitzada en delictes de tràfic de persones s’han desplaçat fins a la capital del Segrià per fer-se càrrec del cas. En cas de tractar-se d’un suposat delicte d’explotació de persones se’n podrien fer càrrec els Mossos d’Esquadra tot i que si fos un possible cas relacionat amb l’entrada il·legal a Espanya el cas pot recaure finalment en la Policia Nacional.

Els fets van passar quan un cotxe dels Mossos d’Esquadra, que patrullava la matinada de dijous per l’AP-2, va aturar en un control un vehicle que circulava en direcció Juneda. La policia va sospitar que podria tenir alguna cosa a veure amb els robatoris que es produeixen a les àrees de servei. Els agents van trobar a l’interior de la furgoneta 19 persones del Pakistan que van declarar que venien d’Àustria i que havien pagat per arribar fins a Espanya.

Els conductors de la furgoneta, de matrícula francesa, també d’origen pakistanès. Cap dels ocupants del vehicle detingut parlaven espanyol ni portaven cap mena de documentació.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari