El Tribunal de Comptes rebutja les al·legacions sobre la immunitat de Puigdemont

L’argument de Boye no aconsegueix paralitzar el procediment sobre la responsabilitat comptable d'ex-alts càrrecs de la Generalitat

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el seu advocat, Gonzalo Boye

El Tribunal de Comptes ha rebutjat l’argument esgrimit aquest divendres per la defensa de l’expresident català Carles Puigdemont, basat en la immunitat que li atorga la condició d’eurodiputat, per mirar d’aturar el procediment sobre la seva responsabilitat comptable per les despeses del procés.

La consellera del departament segon de la secció d’enjudiciament del Tribunal de Comptes, Elena Hernáez Salguero, de fet, ha desestimat la major part de les al·legacions de les defenses de la trentena d’antics alts càrrecs catalans encausats.

Sobre l’argument plantejat per Gonzalo Boye, l’advocat de Puigdemont i dels exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí, Hernáez s’ha remès a una resolució anterior amb què l’òrgan fiscalitzador havia desestimat l’al·legació sobre la immunitat.

Boye havia sol·licitat que s’aturés la causa perquè no s’havia demanat permís, via suplicatori, al Parlament Europeu per procedir contra els tres eurodiputats de Junts.

(Visited 85 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari