Quin expresident de la Generalitat actuarà en un recital concert?

mas torra manifestacio
mas torra manifestacio

L’expresident Quim Torra té previst actuar, fent de rapsode, en el recital concert de Nadal anomenat “El Nadal que no vam tornar a casa”, que organitza Òmnium Cultural aquest 16 de desembre a Girona. Es tracta, per cert, de l’únic acte que té Torra anotat en la seva agenda oficial d’expresident aquest mes de desembre, segons es fa constar en el seu web, presidenttorra.cat.

El concert nadalenc, on Torra compartirà escenari amb el tenor Jordi Cortada i el pianista Josep Buforn, es promociona com “la petita història del primer Nadal d’exili”, referint-se als dels anys 1939 i 2017-2022.

Torra és una de les figures de Junts i la seva òrbita que s’ha queixat que el Parlament de Catalunya no hagi instal·lat enguany el pessebre nadalenc, una tradició que va voler establir fa només un any Laura Borràs. En el seu compte d’Instagram, l’expresident ha publicat una foto de la seva esposa, Carola Miró, instal·lant un pessebre. “Pessebre acabat! (ara esperem que el Parlament no ens el prohibeixi)”, ha comentat sorneguerament.

(Visited 157 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari