Quin programa de televisió pot repescar el reportatge inèdit sobre l’endoll de Marcela Topor a la XAL?

Todo es mentira, el programa de la cadena Cuatro que presenta Risto Mejide, de dilluns a divendres, de 15:45 a 17:45 hores. Un altre programa de Cuatro, En el punto de mira, tenia molt avançat un reportatge sobre l’endoll que ha trobat a la Xarxa Audiovisual Local (XAL) Marcela Topor, l’esposa de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont. Cobra 6.000 euros al mes per dirigir i presentar The Weekly Mag, un magazine setmanal en anglès que no arriba a una hora i mitja de durada. Cap treballador de la XAL cobra tants diners. Quan Convergència Democràtica es va fer amb el poder de la Diputació de Barcelona, entitat de la qual depèn la XAL, Topor va ser fitxada per fer The Weekly Mag. El programa es va estrenar el 6 d’abril del 2018.

Quan els socialistes van recuperar el control de la Diputació es va especular amb la possibilitat que acomiadarien Topor però no va ser així. El PSC es va fer amb la presidència de la Diputació gràcies al pacte que va signar amb el PDeCat, el partit de Puigdemont, hereu de Convergència Democràtica. L’única diferència que es va notar entre la direcció convergent i la socialista de la XAL pel que fa al contracte de Marcela Topor és que el conseller delegat nomenat pel PSC, Lluís Garriga, va deixar de pagar-li 6.000 euros el juliol i l’agost, mesos en els quals no treballava.

En el punto de mira va aconseguir el document amb el contracte de la XAL amb Topor i va intentar entrevistar-la a la sortida del local on grava The Weekly Mag. No se’n va sortir perquè l’esposa de Puigdemont va fugir apressada i ocultant el rostre amb unes grans ulleres fosques. Que veiem aquestes imatges dependrà de si Risto Mejide s’anima a emetre el reportatge que va quedar al disc dur d’un ordinador de Cuatro. Li ho agrairíem.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.