Vueling cancel·la 38 vols al Prat l’inici de l’operació sortida pel pont

A Catalunya, operaran amb normalitat el 80% dels trajectes programats

  Protesta dels tripulants de cabina de Vueling

  Foto: @StavlaVueling

  La 14ª jornada de vaga dels tripulants de cabina de Vueling, convocada pel sindicat Stavla, ha obligat l’aerolínia a cancel·lar un total de 38 vols a l’aeroport de Barcelona – El Prat, coincidint amb l’inici de l’operació sortida pel pont de desembre. Segons ha informat la companyia, es mantenen 148 dels 196 vols programats, és a dir, el 80% dels trajectes previstos.

  Les aturades es mantindran tot aquest divendres i continuaran el diumenge 4, el dilluns 5 i els festius 6 i 8 de desembre. Com ja va informar el sindicat, està previst que les jornades de vaga s’acabin a finals de gener.

  En el conjunt d’Espanya, Vueling ha cancel·lat 94 vols que no estaven protegits pels serveis mínims, però operen amb normalitat 507 trajectes, el 84% dels programats a tota la xarxa espanyola. Segons la companyia, el 96% dels passatgers afectats per les cancel·lacions ja ha estat reubicat o ha sol·licitat el reemborsament del bitllet.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.