La plantilla de Vueling convoca vagues durant tres mesos

L'aturada dels tripulants de cabina serà els divendres, diumenges, dilluns i festius dels propers tres mesos

Un avio de Vueling a l'aeroport del Prat
Un avio de Vueling a l'aeroport del Prat

Els tripulants de cabina de Vueling faran vaga tots els caps de setmana i festius des de l’1 de novembre fins al 31 de gener. Per tant, els propers tres mesos. La companyia diu en un comunicat que no ha pogut evitar la vaga perquè els treballadors demanen un increment salarial que és inviable.

En aquest comunicat, Vueling explica que els tripulants de cabina reclamen un augment de sou del 33% d’ara fins al 2025. Amb un increment addicional aquest 2022 del 13%.

El sindicat Stavla ha detallat que l’aturada dels tripulants de cabina de Vueling serà tots els divendres, diumenges, dilluns i festius. Per tant, quedarien fora els dissabtes i els dies entre setmana. La companyia subratlla que de moment no s’han fixat els serveis mínims i diu que intentarà que l’impacte de la protesta sigui el menor possible.

(Visited 123 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari