Qui retreu a Puigdemont que va donar suport a “un talp d’ERC”?

Sànchez amb Puigdemont

El politòleg madrileny Ramón Cotarelo, un exponent de la línia dura independentista cada cop més desencantat amb Junts, és conegut per dir el nom del porc d’ERC després d’haver format part de la llista electoral del partit que lidera Oriol Junqueras.

Darrerament, també es mostra crític, encara que fent servir paraules més amables, amb la formació que va fundar l’expresident català Carles Puigdemont i ara lidera Laura Borràs.

Aquest cap de setmana, ha reaccionat a les declaracions amb què Puigdemont ha dit d’ERC que “sembla que treballa en contra” de la independència, responent-li que “treballa en contra fa anys” i que “això hauríeu d’haver-ho dit molt, molt abans, perquè ho sabíeu“.

Després, quan una usuària de Twitter ha dit a Cotarelo que Puigdemont ho havia dit ja en un dels seus llibres, el politòleg ha replicat que “sí i no”, atribuint ambigüitat a l’expresident de la Generalitat.

“Al llibre diu una cosa, però, després, ha recolzat en Jordi Sànchez, un talp d’ERC a dins de JxC amb el conte de la unitat que ha trigat fins a la sortida del govern. Mentrestant ha deixat fer i tot se n’ha anat en orris”, li ha retret.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.