Divuit mesos de presó per demanar fotos d’una menor de 13 anys despullada

La víctima va reconèixer que s’havien intercanviat imatges íntimes, perquè es va sentir obligada a fer-ho

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra.

Un home ha estat condemnat per un delicte d’assetjament sexual amb una pena d’un any i mig de presó, la prohibició de contactar amb la víctima i d’apropar-se a menys de 300 metres d’ella i l’obligació d’indemnitzar amb mil euros en concepte de responsabilitat civil. Aquesta és la pena que el Jutjat del Penal 1 de Tortosa a la condemna que ha estat ratificada per la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona.

El processat és un ciutadà amb antecedents penals per altres tipus de delictes. Entre els dies 4 i 6 d’abril del 2018 va mantenir converses amb WhatsApp amb una menor de 13 anys, tutelada i domiciliada al CRAE (Centres Residencials d’Acció Educativa) de Tortosa.

Li va demanar imatges de les seves parts íntimes i despullada. Va haver un intercanvi de fotografies. També va mantenir converses de contingut sexual per aconseguir que li enviés fotos íntimes.

La menor va reconèixer que s’havien intercanviat fotos íntimes. Va assegurar que inicialment ella no volia, però que es va sentir obligada. Va afirmar que van parlar entre tres i cinc dies i que ell sabia que ella tenia 13 anys.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari