El govern planteja congelar les tarifes del transport públic

El conseller de Territori anuncia que traslladarà la proposta a l'Autoritat del Transport Metropolità

Vaga al metro de Barcelona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Juli Fernàndez, ha anunciat en seu parlamentària aquest dimecres que proposarà a l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona (ATM) la congelació de les tarifes del transport públic durant l’any 2023.

“És una proposta que farem de manera coordinada i conjunta amb les altres institucions”, ha afegit el conseller. A més de la Generalitat, amb un 51%, l’ATM la integren l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), amb un 49% entre les tres.

Durant la seva intervenció en el ple, Fernàndez ha manifestat el “compromís” del govern català per aconseguir un transport públic “per a tothom” i “adaptat a les necessitats de cada lloc”.

Aquesta proposta de congelació de tarifes és la mateixa que va anunciar fa un any l’aleshores vicepresident i resposable de Territori, Jordi Puigneró.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.