La sedició focalitza una baralla entre Sánchez i Feijoó al Senat

El president treu pit per haver fet costat al PP amb l'aplicació del 155 i per haver desinflamat el conflicte

Pedro Sánchez amb Alberto Núñez Feijóo, al Senat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, s’han enfrontat aquest dimarts a la cambra alta espanyola, en un cara a cara que ha girat al voltant de la derogació del delicte de sedició. El líder dels populars ha acusat Sánchez de presidir “un govern en flames” i ha carregat contra el president per haver-se presentat en unes eleccions “amb la promesa de fer una neteja democràtica” i després “haver corromput les institucions per posar-les al servei dels seus socis de govern”.

El líder conservador, en el tercer cara a cara amb el president espanyol des que va accedir a la cúpula del PP, ha volgut situar les eleccions municipals del 2023 com una “moció de censura” cap a un govern espanyol, mentre que Sánchez ha tornat a treure pit d’haver aplicat l’article 155 la tardor del 2017. Ja en el torn de Junts, el dirigent socialista ha indicat que aquest partit i el PP són “nostàlgics de la confrontació”.

Així mateix, Feijoó ha carregat contra Sánchez per haver “tret de la presó als condemnats pel Tribunal Suprem en contra del mateix tribunal i de la Fiscalia, i haver derogat els delictes que van cometre aquells que l’han fet president”. “Vostè no té límits, però Espanya sí que en té”, li ha assegurat Feijóo a Sánchez.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari