Qui titlla d’”imbècil” al presentador Joel Díaz?

L’antropòleg Eudald Carbonell es va contagiar de l’ambient que es respira al programa Zona Franca de TV3 i va acabar titllant d’”imbècil” al seu presentador, Joel Díaz. Va ser en el decurs d’una entrevista, Carbonell, parlant del seu darrer llibre, i de la imbecil·litat, tractava d’explicar-li a Díaz el mal que ha fet la globalització al món, el presentador el va tallar per corregir-lo, cantant les virtuts globalitzadores: “Jo puc demanar un frappuccino macchiato a un Starbucks de Barcelona i demanar un frappuccino macchiato a Nova Deli i té el mateix gust, Eudald”. Impertèrrit, l’antropòleg respon elegantment: “Això demostra que ets un imbècil”.

En un altre moment de l’entrevista, ja es va produir una altra topada. Díaz va deixar-li anar: “A veure si seràs una mica comunista, Eudald…”. L’antropòleg va respondre afirmativament, alhora que li repreguntava: “I tu?”. “També, tot i que ara estic guanyant una mica de quartos i noto que m’estic tornant socialdemòcrata”, va respondre irònicament el presentador. Carbonell ho va rematar afirmant: “Sí, sou una colla de venuts”.

Un parell de tallades intel·ligents del cèlebre antropòleg que Díaz va encaixar amb esportivitat, no li quedava altre remei, ja que s’havia trobat, com diu l’expressió, la sabata de son peu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.