Què reclama a una alt càrrec d’ERC, però no compleix, un diputat de Junts?

Salvador Vergés, diputat de Junts
Salvador Vergés, diputat de Junts

El fet de deixar de ser bilingüe públicament. Salvador Vergés ha criticat que Gina Tost, secretària de Polítiques Digitals del Departament d’Empresa i Treball, s’hagi comunicat a Twitter repetint el mateix missatge en català i castellà.

“Aquesta és la nova ERC, la del reencuentro. Mare meva quina pena que feu. Estic segur que són moltíssims els militants vostres que senten vergonya quan veuen aquestes actituds del tot espanyolitzades“, ha escrit Vergés com a reacció al tuit Tost.

Algun usuari de la mateixa xarxa social li ha recordat que la guardonada marca de productes carnis del diputat de Junts, Natrus, té el web oficial no només en català, sinó també en castellà i anglès. I, com es pot comprovar visitant versions antigues del web a archive.org, ha mantingut aquesta actitud espanyolitzada per fer negoci abans i després de l’1-O; per tant, molt abans del reencuentro.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides