Corinna afirma que va accedir sovint a documents classificats

El podcast de l'examant del rei emèrit d'Espanya toca, en el tercer episodi, l'afer de l'AVE a la Meca

Corinna Larsen
Corinna Larsen

Corinna Larsen, examant del rei emèrit d’Espanya, Joan Carles de Borbó, ha relatat, en el tercer episodi del seu podcast, que va accedir sovint a documents classificats d’Espanya, fins al punt que va considerar que formaven part de les seves tasques.

De fet, segons recull El Periódico, aquesta empresària i comissionista alemanya, Joan Carles I li demanava que li expliqués que deien aquests documents, mentre ell veia una pel·lícula de l’oest, i que sent cap d’Estat preferia no tenir un assessor personal per desconfiança.

Per primer cop, d’altra banda, el podcast de Corinna Larsen aborda el projecte de l’AVE a la Meca (Aràbia Saudita), amb relació al qual ella es presenta com una figura important en les negociacions que va signar alguns acords, entre els quals assegura que va tancar alguns “bastant controvertits” per al rei Joan Carles, sobre qui es va investigar si va cobrar comissions irregulars per valor de 80 milions d’euros com a intermediari entre la monarquia saudita i grans empreses espanyoles.

D’altra banda, el podcast recull la discrepància de l’examant del monarca amb un director del CNI, Alberto Sáiz, el qual va frustrar l’intent de Corinna Larsen de fer Joan Carles I el president d’un congrés sobre propietat intel·lectual que ella organitzava. Sobre aquesta negativa, s’hi reflecteix que Corina va expressar “Vull fer una cosa i ¿ara hi ha regles?”, en referència a la propensió al tripijoc que havia detectat en l’entorn de l’ara rei emèrit.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari