Per quin programa electoral es congratula l’entorn de Puigdemont?

Imatge de campanay de Mikko Karna

Josep Lluís Alay, el cap de l’oficina d’expresident de Carles Puigdemont, ha destacat que el polític lapó Mikko Karna, una de les principals i més apassionades figures estrangeres favorables a la independència de Catalunya, “inclou la independència d’Escòcia i de Catalunya al programa electoral per a la seva reelecció al Parlament de Finlàndia”.

Karna mateix destaca que se’n faci ressò el diari escocès The National. “Sempre agraïts pel seu suport”, manifesta Alay. Fa anys que el diputat lapó s’expressa en sintonia amb l’independentisme afí a Puigdemont, com quan en el passat va dir que si Alemanya extradia l’expresident català a Espanya “no seria millor que la Gestapo”, o quan va plantejar que la FIFA havia d’excloure la selecció espanyola del Mundial de futbol del 2018, o quan va celebrar la investidura de Quim Torra com a president de la Generalitat.

D’altra banda, com molts altres independentistes, Alay també ha celebrat les conclusions de l’informe preliminar d’una comissió del Parlament Europeu sobre programes espia com Pegasus, que assenyala Espanya. Tot i que Alay diu que es tracta d’un informe “devastador per a Espanya”, en realitat encara és un esborrany que serà objecte d’esmenes, l’aprovació del qual depèn de votacions tant en comissió com en el ple de l’Eurocambra.

(Visited 234 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari