A què es treu punta des de Junts sobre Aragonès?

Pere Aragonès, amb Gerard Piqué

Foto: Pere Aragonès (Twitter)

Al fet que el president de la Generalitat fos xiulat aquest cap de setmana al Camp Nou, quan es va anunciar la seva presència a la llotja durant el partit entre el FC Barcelona i la UD Almeria.

El secretari d’organització de Junts David Torrens s’ha fet ressò del vídeo de la retransmissió de la Cadena SER que va capturar aquest moment, sobre el qual ha comentat que només l’havia pogut trobar allà, abans d’afegir: “Curiós!!”.

Aquest fet també ha cridat l’atenció de l’exvicepresident del Parlament Josep Costa, de l’òrbita del mateix partit encara que apartat de la primera línia política des que va finalitzar l’anterior legislatura.

Costa ha fet “un pronòstic gens arriscat”, segons ell, quan ha dit que “cap tertúlia pública ni subvencionada no en parlarà”, en referència a la xiulada.

L’exvicepresident de la cambra catalana es feia ressò del comentari que, entre apunts futbolístics, havia destacat el periodista Xavier Bosch en el seu bloc, Cafè Baviera: “Mai el Camp Nou havia xiulat tant un president de la Generalitat com ho ha fet avui a Pere Aragonès”.

(Visited 257 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari