El PP voldria descobrir “el nou senyor X del PSOE” que hauria visitat Carles Puigdemont

El govern espanyol nega l'enviament d'emissaris a Waterloo: "Puigdemont no té credibilitat"

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont

La portaveu del Partit Popular, Cuca Gamarra, ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de negociar amb Carles Puigdemont el seu retorn, després que l’expresident de la Generalitat hagi assegurat, amb motiu dels cinc anys que fa que va fugir a Bèlgica, que ha rebut visites de “gent del PSOE” per “generar expectatives d’un bon tracte”.

Gamarra li ha preguntat qui va ser “el senyor X” que, segons el PP, va negociar en nom del PSOE una solució política per a l’expresident.” Qui és el nou ‘senyor X’ del Partit Socialista que va anar a veure Puigdemont? Qui ha anat a negociar el Codi Penal a mida dels líders colpistes? Qui ha ofert que les lleis, a Espanya, es redactin a la seu d’ERC? Perquè, fos qui fos, ho va fer a les seves ordres”, ha afirmat Gamarra.

La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha negat la major, que Puigdemont rebés emissaris per part del PSOE o de la Moncloa per convèncer-lo de presentar-se davant la justícia espanyola. “Aquest senyor no té cap credibilitat”, ha manifestat, a més de remarcar que està “fugat” de la justícia espanyola.

En aquest sentit, ha afirmat que li sembla “vergonyós” que el PP utilitzi unes paraules de Puigdemont com a “argument d’autoritat”. “Estan ancorats al passat”, ha afegit.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari