Feijóo trenca el pacte del CGPJ per la pressió del sector Ayuso

La presidenta assegura que "per lleialtat" no ho havia dit en públic, però en privat ho ha dit "a qui correspon"

Isabel Díaz Ayuso i Alberto Núñez Feijóo (Partit Popular)
Isabel Díaz Ayuso i Alberto Núñez Feijóo (Partit Popular).

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va traslladar al president del PP, Alberto Núñez Feijóo, aquest dijous al matí la seva disconformitat amb el pacte que s’estava forjant amb el PSOE per a la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) en un moment en què l’Executiu parlava, per altra banda, de la reforma del delicte de sedició.

A més, Feijóo va tenir contacte amb altres barons de la seva formació per conèixer la seva opinió. Ja aquest divendres, el president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, ha manifestat que “en cap cas hi ha hagut pressions internes” al president del PP per suspendre la negociació del CGPJ, tot i que ha assenyalat que “tots els presidents autonòmics del PP” estan darrere de la decisió de Feijóo de congelar aquestes negociacions.

Fonts coneixedores de la comunicació entre Ayuso i Feijóo han indicat que la dirigent madrilenya li va fer saber des de Galícia, on tenia programada una visita institucional al poble corunyès d’Ordes, que li semblava “una barbaritat”.

Va ser abans que, preguntada pel pacte pels periodistes, rebutgés donar la seva opinió per “lleialtat”. “He dit el que correspon a qui correspon”, va assenyalar Ayuso.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari