Més pressió del PSC a Cuevillas per abordar al Parlament el cas De Dalmases

Alicia Romero reclama convocar la comissió de l'estatut del diputat per esclarir si el diputat de Junts va transgredir el codi de conducta

Jaume Alonso-Cuevillas i Laura Borràs
Jaume Alonso-Cuevillas i Laura Borràs

El PSC ha reclamat al president de la comissió de l’estatut del diputat, Jaume Alonso-Cuevillas, que la convoqui com abans millor per esclarir si Francesc de Dalmases va transgredir el codi de conducta dels representants de la cambra amb la seva actitud contra la subdirectora del programa de TV3 Preguntes freqüents.

La diputada i portaveu socialista al Parlament, Alicia Romero, ha manifestat aquest dimarts que si Cuevillas no convoca la comissió, “haurem d’estudiar alternatives perquè es convoqui”.

Romero ha revelat que el seu company de bancada i secretari de la comissió de l’estatut del diputat, David Pérez, ha contactat amb Cuevillas per demanar-li poder abordar-hi el comportament de De Dalmases i, si no va complir el codi de conducta dels diputats, “que se li apliquin les conseqüències que s’estableixin”.

La portaveu socialista a la cambra catalana ha considerat que De Dalmases sap si la seva actuació va estar a l’altura del seu càrrec i que ha de decidir ell si correspon que deixi l’escó.

(Visited 103 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari