Imputen inspector dels Mossos per intentar gravar una reunió del tribunal de les oposicions

L'investigat és un inspector que treballava a la DAS, comandada per Trapero, i aspirava a l'ascens

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra.

Es comença a aclarir el cas d’espionatge intern als Mossos d’Esquadra per manipular el procés d’ascens a inspectors i intendents. Un jutjat de Barcelona ha imputat un inspector presumptament relacionat amb el telèfon mòbil que es va trobar a la sala on es reunia el tribunal encarregat de decidir aquestes promocions.

L’investigat treballava a la Direcció d’Avaluació i Servei, la unitat que ara comanda el major Josep Lluís Trapero. Afers Interns el va identificar la setmana passada com el suposat responsable de col·locar a la sala de reunions el mòbil, que no tenia targeta SIM, amb la gravadora encesa.

Segons la investigació, tenia accés a les proves perquè ell formava part del tribunal que gestiona els ascensos a inspector. A més, tenia interès a saber com serien, ja que era un dels aspirants en la promoció d’ascensos a intendent.

Ara la jutgessa ha obert la fase d’instrucció i ha citat a declarar com a investigat un inspector, que era suplent del tribunal. Mentre no s’aclareixi el cas, la direcció de la policia l’ha enviat a la seu dels Mossos d’Egara amb altres funcions. Si es confirmés que està implicat en l’intent de manipular les proves, seria una infracció molt greu que podria comportar que l’expulsessin del cos. El procés per nomenar els nous comandaments, que s’havia aturat arran d’aquest cas, es va tornar a activar dilluns.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Imputen inspector dels Mossos per intentar gravar una reunió del tribunal de les oposicions”

Feu un comentari