La justícia madrilenya paralitza la citació de Rajoy a Andorra pel cas de l’operació Catalunya

Insta l'Advocacia i la Fiscalia a pronunciar-se abans de resoldre sobre el fons

Mariano Rajoy
Mariano Rajoy

El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de Madrid ha paralitzat de manera urgent la comissió rogatòria dictada per Andorra per citar a declarar l’expresident del Govern Mariano Rajoy arran de la querella sobre l’operació Catalunya en què figura com a investigat.

En una interlocutòria, firmada aquest mateix dilluns, els magistrats han considerat pertinent suspendre l’auxili judicial emès pel Principat que també preveu les citacions de l’exministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz i de l’exministre d’Hisenda Cristóbal Montoro.

Segons han explicat els magistrats, es justifiquen les raons d'”urgència” per adoptar aquesta mesura i es concedeix “només als efectes que pel Ministeri de Justícia no es procedeixi a la devolució a les autoritats andorranes de la comissió rogatòria” fins que el tribunal pugui examinar en audiència els arguments de l’advocacia i la fiscalia sobre el fons de la mesura sol·licitada.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “La justícia madrilenya paralitza la citació de Rajoy a Andorra pel cas de l’operació Catalunya”

Feu un comentari