Qui preveu que Junts entregui el poder al CxRep si guanya les eleccions?

Hèctor López Bofill

Hèctor López Bofill, un independentista de la línia dura que ha destacat per les proclames agosarades durant els anys del procés, assegura ara que Junts, si guanya les pròximes eleccions catalanes, entregarà el poder al Consell per la República (CxRep), l’entitat privada creada per l’expresident Carles Puigdemont a Bèlgica.

López Bofill, regidor de Junts a Altafulla i professor de la Universitat Pompeu Fabra, ha assegurat en el mateix missatge de Twitter que quan Junts torni a guanyar a les urnes “l’autonomia serà desmantellada” i el CxRep rebrà el poder “perquè faci efectiva la independència”.

Aquest jurista també ha advocat darrerament perquè l’independentisme es plantegi “deslegitimar i desmantellar” la Generalitat de Catalunya, una institució que ell descriu com “aquest artefacte que els espanyols intel·ligents van acceptar per a refrenar les nostres aspiracions nacionals”.

Sobre la crisi de govern, López Bofill ha considerat que “per dignitat de país” el nou executiu de Pere Aragonès “no hauria d’arribar al Nadal”, i ha criticat que la nova consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, hagi posat al congelador la delegació catalana a Israel, fet que, segons ell, “demostra que no hi ha voluntat de fer la independència ni de fer res”.

El jurista destaca que Israel va ser “l’única potència que en la DUI del 2017 no es va manifestar a favor de la unitat d’Espanya”.

(Visited 251 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari