Illa diu a Aragonès que rebutjar els oferiments del PSC “voreja la temeritat”

El líder socialista demana al president de la Generalitat que no anteposi els interessos de partit als de Catalunya

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, s’ha ofert al president de la Generalitat, Pere Aragonès, per a negociar uns pressuposts per l’any vinent que comptin amb el suport dels socialistes. Salvador Illa ha afirmat que “rebutjar els oferiments voreja la temeritat”, i ha afegit que espera que el president Aragonès “no anteposi els interessos de partit als interessos de Catalunya”.

Salvador Illa ha fet aquest oferiment en el seu torn de paraula del debat parlamentari en el qual Aragonès ha donat a conèixer les línies de treball del seu nou executiu, exclusivament d’ERC, després del trencament del govern de coalició amb Junts.

Illa ha insistit que “podem negociar i aprovar uns pressupostos”, afegint que “és el que convé ara a Catalunya”, i ha demanat al president Aragonès que no torni a posar excuses per a no negociar els comptes del govern per l’any que ve amb els socialistes. Illa ha reblat: “Prou d’excuses”.

El líder del PSC ha aprofitat la seva intervenció per carregar contra el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, per la crisi al cos de Mossos d’Esquadra amb els darrers canvis de comissari en cap. Illa ha dit que “el que han de fer i no fan és donar suport als 18.000 servidors públics del cos”, afegint que “el que no han de fer i sí fan és posar les mans al cos dels Mossos”.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari