Colau es compromet a traslladar el seu malestar sobre The District a la Fira de Barcelona

L’alcaldessa respon al Sindicat de Llogaters que no té poder sobre la programació del congrés immobiliari

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

Foto: Edu Bayer (Ajuntament de Barcelona)

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha compromès, en resposta al Sindicat de Llogaters, a traslladar el seu malestar per la celebració del congrés immobiliari The District a la Fira de Barcelona, que l’acull enguany del 19 al 21 d’octubre.

Colau, que és la presidenta de la Fira, un consorci públic-privat, també ha respost al Sindicat de Llogaters que no té poder per desprogramar esdeveniments com aquest saló, sobre el qual ha dit que la Fira adopta autònomament les seves decisions.

Centenars d’activistes pel dret a l’habitatge i d’entitats veïnals han protestat aquest dimecres contra l’especulació i els fons d’inversió, després d’haver demanat la suspensió de The District a Colau, i també a vicepresidents de la Fira com el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i la presidenta de la Cambra de Comerç, Mònica Roca.

El grup municipal de Barcelona en Comú, per la seva part, ha convocat una concentració aquest dimecres a la tarda per oposar-se a la celebració de The District, d’on desenes de manifestants han estat desallotjats aquest matí.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.