Moren 2 catalanes a Turquia en un tràgic accident de globus

Tres persones més han quedat ferides després de l'aterratge forçós del globus per una ràfega de vent

El globus on anaven les turistes catalanes s'ha accidentat a la Capadòcia

Dues turistes catalanes han mort en un accident de globus aquest dimarts a la Capadòcia, al centre de Turquia, segons han informat les autoritats del país. Les víctimes mortals tenien 62 i 64 anys i eren veïnes de Lloret de Mar. De fet, formaven part d’un grup de turistes del municipi.

L’Ajuntament d’aquesta localitat de la Selva ha decretat tres dies de dol oficial, amb les banderes del consistori a mig pal i un minut de silenci en record de les víctimes aquest dimarts a les 8 del vespre.

En l’accident han quedat ferides tres persones més, també catalanes, encara que, segons les primeres informacions, la seva vida no correria perill. Segons fonts de l’ambaixada espanyola a Ankara, una està en estat crític, l’altra continua hospitalitzada, però està menys greu i la tercera ja ha rebut l’alta.

El globus on anaven les víctimes s’ha enlairat a dos quarts de vuit del matí i quan ja feia una hora i mitja de trajecte ha hagut de fer un aterratge forçós per culpa d’un cop de vent. El globus transportava una trentena de passatgers, a més de dos pilots.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari