Sánchez anuncia 3.000 milions més per a mesures energètiques

El govern marca com a objectiu del nou decret la protecció del 40% de les llars

  El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dijous que destinarà 3.000 milions d’euros a un nou paquet de mesures amb l’objectiu deper protegir un 40% de les llars de la pujada dels preus de l’electricitat i el gas.

  El nou decret incrementarà del 60% al 65% el descompte per als consumidors vulnerables i del 70% al 80% el dels consumidors molt vulnerables. A més, el bo social tèrmic ampliarà el seu import potencial, fins ara de 35 a 350 euros l’any, que passarà a ser de 40 a 375 euros l’any. La dotació pressupostària d’aquest bo creix 102 milions, fins als 259 milions.

  Una altra mesura prevista és la creació, amb caràcter temporal, d’una categoria de consumidors d’electricitat amb dret al descompte del 40% en el rebut, dirigida a 1,5 milions de llars amb ingressos baixos.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.