Jordi Sànchez: “El procés, definitivament, s’ha tancat”

L'exsecretari general de Junts ha assegurat que la decisió del partit postconvergent ha iniciat “una situació desconeguda en els últims anys”

Jordi Sànchez, exsecretari general de Junts per Catalunya
Jordi Sànchez, exsecretari general de Junts per Catalunya.

Jordi Sànchez, exsecretari general de Junts, ha assegurat que “el procés, definitivament, s’ha tancat” després de la decisió de la formació postconvergent d’abandonar el govern de coalició amb ERC i convertir-se en partit de l’oposició. Ha afirmat que, amb la decisió “enormement transcendental, es tanca una etapa”.

Sànchez ha recordat que des del 2012 la política catalana s’havia caracteritzat per la “cerca permanent d’un acord entre els dos grans partits independentistes”. La decisió del partit de Laura Borràs i Jordi Turull ha iniciat “una situació desconeguda en els últims anys”.

L’exdirigent postconvergent, que s’havia posicionat a favor de continuar a l’executiu català, ha assenyalat que cal veure com “construir la unitat amb aquest nou escenari”. Aquesta “unitat estratègica serà, com a mínim, una mica més difícil” d’aconseguir, ha indicat a una entrevista a Catalunya Ràdio.

 

(Visited 167 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari